خبرهای ویژه

» انقلاب اسلامی » بابانظر

تاریخ انتشار : 2020/07/10 - 14:37

 کد خبر: 13827
 1511 بازدید

بابانظر

نويسنده: سيد حسين بيضايي سوره مهر

نويسنده: سيد حسين بيضايي

سوره مهر

متن تقريظ مقام معظم رهبري:

«بابانظر که يک جوان کم سوادي بوده رفته جنگ، فرماندهي کرده و سال ها در جنگ بوده و بعد هم جانباز شده و شهيد شده است، شرح حال را خودش گفته؛ اين کتاب شد. يک داستان مفصل شد.

معرفي کتاب:

شايد اين مرد- محمدحسن نظرنژاد- در ميان همه کساني که جنگ هشت ساله را تجربه کردند يک استثنا باشد. او براي اولين بار سال 1358 به کردستان رفت تا آتشي که دست غريبه ها آن را روشن کرده بود، خاموش کند. هفده سال بعد يعني در سال 1375 براي آخرين بار به کردستان رفت تا آغاز و پايان دفتر زندگي‌اش در کوه ها و قله ها نوشته شود. اين کتاب با مصاحبه: سيد حسن بيضائي و تدوين مصطفي رحيمي به چاپ رسيده است. اين کتاب شامل 18 بخش مختلف است که هر کدام بخشي از زندگي شهيد بزرگوار را بازگو مي‌کند.

 

انتهای پیام/


برچسب ها : , ,
دسته بندی : انقلاب اسلامی , ایران , خاطرات و زندگینامه , فرهنگی , مطالب خواندنی , نویسندگان کتاب انقلاب، دفاع مقدس و شهدا , کتب تقريظ شده مقام معظم رهبري
ارسال دیدگاه