خبرهای ویژه
- حماسه 17 خرداد 1354 مدرسه فیضیه
- بازخوانی جنگ تحمیلی/ناگفته هایی به قلم سرتیپ پیاده ستاد عبدالحسین مفید
- بی چتر زیر باران / خاطراتی از حاج علی اصغر آب خضر
- تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» منتشر شد
- آثار حمید داودآبادی
- آثار مرتضی سرهنگی
- اشعار
- انتشارات فاتحان
- انقلاب اسلامی
- ایران
- به روایت تصویر
- بین الملل
- تاریخی
- تحلیلی
- جهان اسلام
- حمید داوودآبادی
- خاطرات
- خاطرات و زندگینامه
- دفاع مقدس
- دیگر کتاب ها
- سیاسی
- شهدا
- شهید
- صحیفه امام ره
- عملیات ها و مناطق جنگی
- فرهنگی
- مطالب خواندنی
- موسیقی
- نویسندگان کتاب انقلاب، دفاع مقدس و شهدا
- وصایا
- کتاب جنگ
- کتاب های گوناگون
- کتب تقريظ شده مقام معظم رهبري
- گنجینه کتاب موسسه اندیشه ناب
تاریخ انتشار : 2020/07/04 - 11:37
آن بيست و سه نفر
نويسنده: احمد يوسفزاده سوره مهر
نويسنده: احمد يوسفزاده
سوره مهر
متن تقريظ مقام معظم رهبري:
در روزهاي پاياني 93و آغازين 94 با شيريني اين نوشتهي شيوا و جذاب و هنرمندانه، شيرينکام شدم و لحظهها را با اين مردان کم سال و پرهمت گذراندم. به اين نويسندهي خوش ذوق و به آن بيست و سه نفر و به دست قدرت و حکمتي که همهي اين زيبائيها، پرداختهي سرپنجهي معجزهگر اوست درود ميفرستم و جبههي سپاس بر خاک ميسايم.
يک بار ديگر کرمان را از دريچهي اين کتاب، آنچنان که از ديرباز ديده و شناختهام، ديدم و منشور هفت رنگ زيبا و درخشان آن را تحسين کردم.
معرفي کتاب:
کتاب آن بيست و سه نفر اثر احمد يوسف زاده حاوي خاطرات بيست و سه نوجوان است که توسط ارتش بعث، در عمليات بيت المقدس به اسارت درآمدند و ديکتاتور عراق سعي داشت از اين نوجوانان براي ايجاد جنگ رواني عليه ايران استفاده کند.
نگارش اين کتاب از روي دستنوشتههاي سال 1370 احمد يوسف زاده و متن فيلم مستند آقاي مهدي جعفري صورت گرفته که حاوي ساعتها مصاحبهي دکتر محمد شهبا با افراد گروه بيستوسه است. از اين رو، خواننده ميتواند مطمئن باشد آنچه در اين کتاب ميخواند تخيل و قصهپردازي نيست؛ بلکه روايتي است از آنچه اين 23 نفر ديده و از سر گذراندهاند.
انتهای پیام/
برچسب ها : bookwar , کتابشناسی دفاع مقدس , کتب تقریظ شده مقام معظم رهبری
دسته بندی : ایران , خاطرات و زندگینامه , فرهنگی , مطالب خواندنی , کتب تقريظ شده مقام معظم رهبري












